Terima kasih kepada yang sudi membaca...komen dan pandangan anda amat dihargai..

Dulu-dulu

Thursday, March 17, 2011

contest kucing paling comel


entry nie nak cite pasal contest kucing paling comel, tengah dok jalan2 melawat belog orang...terjumpe la satu contest ni kat sini , saje nak xkisah la menang ke kalah ke, saje je memeriahkan contest ni. 

aku dapat tau contest ni pun dari  blog si gadis  walaupun x di tag oleh sesape tapiii.....aku xkire, aku nak gak  pertaruhkan kucing adik aku, ala bleh la...pleaseeee... (ceh x malu betol) 
kucin ni, mak aku jumpe tepi jalan...waktu tu dia baby lagi...minum susu pun xpandai..tapi dek kerana adik aku yang kecik memang suke sangat kucin dia bela macam bela anak patung dia je...
semua adik aku yang uruskan makan, tido pun kekadang dalam helmet kekadang dalam buaian siap pakai bedung lagi ala macam baby tuuuu....
oklah panjang bebeno cite..
.
ni biodata die.. 
nama dia NEEN, umo 4 tahun lebih tapi belagak macam baby kucing (manje terlebih)..jantan dan
warna kulit ofkos la kuning..nama lagi dah NEEN kan...
.
.
.
.
.
so ni la gambo2 yang dipertaruhkan...
.
.

gambo pertama
(pesalah)


gambo kedua
(ngantuk giler beb!!)


gambo ketiga
(tengah mamun... ~golek2 baru nak bangkit tido~)
...
..
.
.
comey tak...
.
.
.
okeh
saye nak tag
:
:
:
:
tarikh tutup 30 APRIL 2011
:
lagi kalu ade sape2 nak join contest ni klik kat sini tau
tengkiu..




6 comments:

  1. timekasih sbb join contest nie;D
    goodluck;)

    ReplyDelete
  2. salam...sangat comel kucing tu...:))


    gud luck....:)

    Folo ur blog..

    ReplyDelete
  3. tengkiu ~Sekamar Rindu~
    Salam PErkenalan..(^___^)

    ReplyDelete
  4. tomei tomei tomei
    cam tuan dier jugakk. ..
    :)

    ReplyDelete
  5. Mucuk..tomei ke kite...ekekeke...
    malu...malu...huhuhu

    ReplyDelete

Terima Kasih, Komen Anda Amat Dihargai.. peace!!