Terima kasih kepada yang sudi membaca...komen dan pandangan anda amat dihargai..

Dulu-dulu

Tuesday, March 22, 2011

Contest Senyum Paling Ceria!! :D

Contest Senyum Paling Ceria!! :D

 Contest Senyum Paling Ceria!!!
"sesape nak join sila angkat tangan macam saye"...sambil lingkukkan tangan anda macam dalam citer antu kak limah..hehehe
saye suke jalan2 tengok belog orang kalu ade contest yang best2 mesti nak join...
..saye suke sangat join contest bape kali la nak cakap, xkisah menang @ kalah, sekurang2nye dapat gak carik kengkawan baru...lagipun saye nak support contest cik namee comey ni pasai ni contest pertama kan..kan..kan....
okeh..
.
.
.
ni gambar yang saye nk pertaruhkan...
gambar ni diambil masa malam hari raya aidilfitri tahun 2010...kat kampung saye tiap kali malam raya...kitorang akan pegi takbir raya dari rumah ke rumah...best...nak tau nape saye ceria sangat...nampak tak kat belakang tu mak saye pun senyum paling ceria jugak...mak saye malu nak bergambar ...saye xingat sembang ngan mak saye pasal ape...tapi memang hari tu saye hepi sangat dapat berkumpul dengan family saye...

kalu de sesape nak join mudah je klik kat cini dan silalah buat mende2 yg disenaraikan dibawah yek :

1. follow blog namee. DONE
2. buat entry yg bertajuk Contest Senyuman Paling Ceria DONE
3. letak banner contest kat side bar DONE
4. pastu letak jugak banner diatas kat dalam entry DONE
5. muat naik gambar n cite nape korang ceria sangat dalam gambo tu DONE
6. pastu dah upload gambo, letak link kat ruangan comment DONE
7.jangan lupe tag le sape2 yang suke sangat tersenyum paling kurang 3 orang.... DONE
  cik namee...nak tag ramai2 bleh tak??
.
okeh2... saye nak tag budak2 ceria ni..
.
.
.
.
.
join tau..
.
mekasih
.
ta
.
ta



 hadiah lumayan tuuu...
Wang tunai rm100 dan hadiah menarik dari United States menanti!!! :D
TARIKH TUTUP : 31 MAC 2011 (Thursday)


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih, Komen Anda Amat Dihargai.. peace!!