Terima kasih kepada yang sudi membaca...komen dan pandangan anda amat dihargai..

Dulu-dulu

Monday, March 21, 2011

Mimik Muka Minta Lempang


alololo...xsampai ati nak lempang muke cik Beba...tubit pipi bleh??

suke2...contest ni nampak menarik je...selalu orang bergambo mesti gambo yang kiut2 gitu, nak try gak la...
carik punye carik...
jumpe gak gambo saye yang minta dilempang...

wei korang2 yang nak masuk contest ni senang jer...sila click cini ~Contest Cik Beba 
& korang mesti la :~
  • jadi follower cik Beba  done
  • pastu copy paste link pic done
  • then, cite la nape korang rasa muka huduh yang korang buat ni patut menang done
  • pastu korang kene tag minimun 3 kawan blogger korang yang lain done
okis...x mo citer panjang2 lagi..saya nak pertaruhkan gambo ni...
haippp!!!...ape tengok2??
ni nampak..
ehh!!!...xpasal-pasal tunjuk2 kat muka orang..
 tak ke memang nak kena lempang...
ade rase2 macam nak lempang tak...kalu nak lempang...
sila lempang laju-laju kat bawah..
.
.
.
.
.

yaaa...jangan malu2 jangan segan sila la lempang saya...harap2 cik Beba sudi la lempang saye..hehehe
bukan senang nak kasi orang lempang muke ni...siap bagitau lagi kat mane bleh lempang..
.
.
.
~aksi diatas adalah sekadar lakonan semata-mata~
saye
bukan nak carik gaduh tapi nak carik kawan..
peace~(^___^)~
 .
.
.
saye nak kawan2 saye ni kene lempang gak...
mane aci kena lempang sorang2
*
*
*
.
.
jemput yeh..

Tarikh tutup  1 April 2011









4 comments:

  1. hhihiih..meh lmpang kmu laju~hihihih
    i come n follow u ^_^

    http://merahjambu91.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. cik gadis biasa~...adoih...laju betoi kene lempang..penin skit ase..hehehe

    ReplyDelete
  3. tq join contest cik beba..dek, leh x nanti bg link contest ni di komen entry contest cik beba?? senang cik beba nk cek nanti..ok :)

    ReplyDelete
  4. saye dah masukkan link kat dalam komen entry contest ari tu...tp xpe la cik beba punye pasal saya kasi lagi...

    tadtadaaaa!!!....

    http://hayatun-fadzila.blogspot.com/2011/03/muka-minta-lempang-alololo.html

    ReplyDelete

Terima Kasih, Komen Anda Amat Dihargai.. peace!!