Terima kasih kepada yang sudi membaca...komen dan pandangan anda amat dihargai..

Dulu-dulu

Friday, March 25, 2011

OUR MEMORY PHOTO CONTEST

 
** Our Memory Photo Contest **



follow blog cik ain .done,Tulis entry "Our Memory Photo Contest", Letak banner seperti di atas di dalam entry anda dan link kan terus ke entry contest ini, Letak lah banner contest ni kat sidebar sekali . done upload gambar ..dan cite kenapa pilih gambar itu done last skali tag 4 orang kawan done
.
saye join pasal nak support contest anjuran cik ain ni...lagi pun ni contest pertama kan..kan..
bila la turn i nak wat contest.
.
.
okeh
.
ni la gambar yang dipertaruhkan...
nak tau nape saye pilih gambo ni...
sebab banyak sangat kenangan dengan diorang ni...walaupun kitorang tinggal serumah cuma 2 tahun, tapi rasa dah macam adik-beradik..rindu giler kat diorang...memang banyak kenangan, kalu bleh nak balik ke zaman itu...
"wei korang aku rindu la nak g makan sesame ngan korang...bila la kita bleh jumpe lagi"...huk huk..sroootttt!!!..Mak sedih tau!!
.
.
.
.
:
:


kalu korang menang contest ni korang dapat anak patung comel lagi besar dari Lovely Lace!!...
suke...suke...
best nye bleh peluk2..

closing date 1 april 2011

 
join jangan tak join...

3 comments:

  1. orang ingt nk join tp die dah tutup ler..huhu. join contest "kaya" kat blog org tau. org tag kamu. rm300 2 kalo menang :)

    ReplyDelete

Terima Kasih, Komen Anda Amat Dihargai.. peace!!