Terima kasih kepada yang sudi membaca...komen dan pandangan anda amat dihargai..

Dulu-dulu

Saturday, April 16, 2011

Dahulu aku seorang usahawan...


HAaa....korang mesti kujutkan...
dulu2 mase duk bujang saye berkecimpung dalam bidang perniaagaan dengan housemate saye 
PAE*
((*~thank's sebab bagi peluang jadi rakan kongsi..luv u...~*))
walaupun perniagaannye xsebesar mane,
tapi saye hepi sebab dapat cari pengalaman baru..
nak tau ape yang saye jual??
*
*
*
Tadtadaaa....
 saya buat Sandwich..hehehe
ni sebelum g anta sndwich kat kedai...banyak tak??
 emmm...yummy...saye rasela...time ni saye selalu makan sandwich...sampai lebam la kate org...
tambah2 kalu jualan x memberansangkan....ecehceh..
 yaaa......lihatlah hasil saye n housemate saye...nmpak sedap tak??
kitorang bangun seawal 4.30 untuk sediakan sandwich ni....ngantuk beb...tapi sonok punya pasal...kuteruskan jua..hehehe
saye anta sini.....co teka kat mane ni.... ntah2 korang penah beli...
 
 housemate saye dengan pose manja...
PAE ampunnn!!!!
 aiiikkk...xkan xtau lagi...kat mane saye anta....
jeng3....
 okeh...okeh...ni hasil yang kitorang terima sebenonye manyak lagi...
tapi almaklumla...kitorang bos & kitorang la kuli... asyik blanja je koje nye...hahaha
seminggu kadang2 bleh dapat RM50..kalu xgatai tangan pakai La....xcaye...betui xtipu...pasal kitorang anta 2tempat..hahaha...bijak kan...angkat bakul sendiri hihihihi
 
ni gmbar selepas anta sdwich bejalan kaki...nmpak tembam, sebab sihat selalu makan sandwich....

5 comments:

  1. saya selalu jual puding caramel.buatnya pun senang..dapatla untung sikit2 buat jajan anak2 dan mak dia..hehehehe..

    ReplyDelete
  2. rai~ sekarang pun ke??...saye dh benti wat sdwich..rase cm nak mula balik tp cm letih je...(^__^)

    ReplyDelete
  3. wow. sama ddgn kwn sy, jual sandwich kat kolej, untung coz student2 salu kebulur je kan. n sandwich dia sedap. rahsia; sandwich dibuat dgn penuh rasa sayang ;) dia cakap. hehe

    ReplyDelete
  4. hak ahh..saye tau nape kwn awk guna perkataan kasih sayang ni...kalo nk tau ari2 saye menitis air mate potong bawang...kan penuhhh kaih sayang tuuu...=)
    kim salam kt kawan awak..(^__^)

    ReplyDelete
  5. aah..still jual gak..esok nak pegi open day student unikl kat bangi (kat kolej MFI tu) saje menggatal..hahaha..

    ReplyDelete

Terima Kasih, Komen Anda Amat Dihargai.. peace!!