Terima kasih kepada yang sudi membaca...komen dan pandangan anda amat dihargai..

Dulu-dulu

Monday, July 18, 2011

~Kembali bersiaran~

aslkm...
amatla berat rasa hati ini nak melangkah keluar pagi tadi.....
xde mood nak bekerja selepas selama 3 hari kursus disambung plak dengan cuti umum...huhuhuhu.......
okeh2...kembali memulakan tugas..
chaiyok!!!.



~ gambar kursus akan di update nanti~

5 comments:

  1. amboi2 akak,mentang2 ar g kursus lps tu cuti terus xde semangat nk keje hahaha...errr ika pun xde semngat gk ni haihhh hahaha :p

    ReplyDelete
  2. fika~ biasa la dik...kalu dah lama xmasuk opis gini la jadi nye....tambah2 ari isnin..."hari malas sedonia"

    diana~ salam kenal awak jugak.(^_^)

    ReplyDelete
  3. kak yan kursus kat mane? dh lame tak g kursus..he..he.

    ReplyDelete
  4. ira~ akak kursus kat bukit gambang resort, Pahang...nak g kursus cek kat INTAN, akak pun dh apply tp x tau la dapat ke tak..

    ReplyDelete

Terima Kasih, Komen Anda Amat Dihargai.. peace!!