Terima kasih kepada yang sudi membaca...komen dan pandangan anda amat dihargai..

Dulu-dulu

Monday, August 1, 2011

Ramadhan Pertama

- ramadhan pertama dengan en.asben
- xdapat sambut first ramadhan dengan keluarga..huuu...sedih!
-bedebar2 tunggu keputusan nak balik mane raye tahun ni...
  wawawa...takutnye..

SELAMAT BERPUASA KEPADA KENGKAWAN YANG RAJIN MEMBACA N RAJIN MENGOMEN KAT BLOG YANG XSEBERAPA NI...

P/s- eh korang agak2 kalu selalu sangat citer pasal diri sendiri kat blog ni orang lain menyampah tak??
     

10 comments:

  1. salam ramadhan dr mama..ibu & bapa mertua mama dah tiada...raya kat kg mama je..hu2x..fadzila kena bergilir2 balik kg la..he2x..mama pun cerita pasal diri sendiri kat blog mama..hu2x..

    ReplyDelete
  2. Selamat ramadhan..
    Mengapa nak menyampah..
    Blog maseng2..
    Hehe..

    ReplyDelete
  3. eh nasib bek ika lom kawen haha,tak perlu pk nk blk kg mana..ika pun ade cite pasal diri sendiri kt blog,cmne eh hehe


    selamat berpuasa gak kak :)

    ReplyDelete
  4. mama~ ohhh gitu yek...memang kene gilir2 kot tapi..bila turn kampung cik abg mesti nanti terasa syahdu sesangat bila terkenang keluarga kat kg...

    ReplyDelete
  5. ceroi~ haah kan...blog kite suke kite la...
    (^___^)

    ReplyDelete
  6. ika~ sebelum kawen bila cuti balik kampung sendiri je, suke kita la nak balik bape lama...tapi dah kawin banyak pihak yang nak dijaga ati dan perasaan....tapi best jugak bleh gilir2, tukar angin walopon dalam ati sedih giler..huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. hehehe...slmt b'puase...smlm hayatun pakai bj green ke ek?ms ambk wudhuk kt toilet...

    mcm nor dulu 1st raya as husband n wife,raye kt kg nor...kbtln plak MIL ade kt kg nor (kawen dgn org sane,but now dh b'psh)...and for next2 year,kiteorg gilir2 la...last year kt kg nor,so dis year kt kg husband la plak...klu ikt hati mmg sedih tp ble dh kawen nie kene pandai2 la...huhuhu...klu bujang mmg sokmo kg kite je...

    ReplyDelete
  8. slmt berpuase, ha'ah semlm saye pakai baju kaler ijau...mcm biasela ....dh pandang2 tapi malu nak tegur..he3

    tu la sedih plak rase...walhal xtau lagi nak balik mane...asben xmo bgtau, tp rase2 mcm balik umah dia kot tahun ni...saboje la.

    ReplyDelete
  9. selamat berpose..he..he kak raya tahun nie kami ghayer di kg suami..he..he gilir2 klu tak ada yang muncung nnti..nie thun ke 3 kami ghayer same2..

    nak tulis ape je dlm blog kita ikut suke hati kitala..he..he.. saya suke je bace kisah hidup org..

    ReplyDelete
  10. ira~ selamat bepuasa kt ira jugak...ira cuti lame ke?? akak mybe raya2 dua2 kampung...ntah le perancangan je...harap2 jadi..

    ReplyDelete

Terima Kasih, Komen Anda Amat Dihargai.. peace!!