Terima kasih kepada yang sudi membaca...komen dan pandangan anda amat dihargai..

Dulu-dulu

Friday, October 21, 2011

~Kuasa Salam PErkenalan~

Assalamualaikum...

Sejak balik dari kursus, rase malas sangat nak update blog, walhal banyak bebeno citer yang nak di kabokan...
asyik blog walking je.....
pada suatu ari...sedang saye berjalan2 blog walking...saye terjumpa satu blog ni.
(aceceh...ape punya ayat skema cam buku cerita kanak2 riang plak)..
saye sangat salute dgn tuan punye blog....
nak tau pasai pa??
Dia seorang Pesara KErajaaN...
Yes!! Pesara korang buleh teka kan berapa umo kalu pesara kerajaan...
saye suke baca blog dia yang cite pasal pengalaman dia kerja dinegara asing....dan plus saye gak suke tengok gambo2 lama...
Nostalgia gitu....
(pencuri hati beliau sangat cun)...betui xtipu...
saye pun tinggalkan jejak...kat entry mula2 beliau...saje2...tapi xsangka komen sekecik itu pun buleh perasan...terharunye... siap bagi pantun lagi...untuk dijawap.. 
~ sila jawap pantun berikut~
...camane ni...dh la xpandai berpantun...
tapi takpe saye cube..okeh...

cube menjawap pantun ni....tapi nak kena pikir dulu...
almaklum le i xpandai nak berpantun macam Uncle Hamzah ni...
uiiihhhhhh.....pantun dia....
ternganga nak menjawap....


ade sesape nak tolong jawapkan untuk saye??


ni sumenye gara2 suke sangat bace blog orang dari belakang...
(start dari cite yang mula2 publish)....
haaaaiiiyaaa.....
cmne nak jawap ni...
ape kate kalu korang reramai serbu blog uncle ni...
& try jawap pantun yang dituju pada saye...
ape lagi...
Seraaaangggg!!!!!
ngee..he...he...

jom reramai serbu blog uncle Hamzah ni....salam perkenalan

2 comments:

  1. patutlah uncle tengok pelawat ke blog uncle naik mendadak .. rupanya gara-gara entri ini. terima kasih banyak buat entri khas ini utk uncle. maaf lambat tengok. sibuk sikit hujung minggu ni. sekarang baru lapang sikit.

    ReplyDelete

Terima Kasih, Komen Anda Amat Dihargai.. peace!!