Terima kasih kepada yang sudi membaca...komen dan pandangan anda amat dihargai..

Dulu-dulu

Thursday, December 8, 2011

Percubaan pertama...

Hasil dari Kursus saye mula.........
buat kek ~
cup cake...

tapi comot...haaaa....xpe la makan sendiri2 je
tapi...ade jugak yang bawak kat opiss...
malu le...
untuk...jeng3x

Berniaga kecil-kecilan..


eeehhhhh...ape tu....
(opss...lupe nak cakap saye memang ade letak rak saye kat opis...saje suke2 cari duit tambahan)

ooo.....cup cake...hehehe
kalo nak try meh la datang opis saye...saye bagi try..
serius!!!
ni betul2 bukan cobaan..

(^____^)
smile





6 comments:

  1. wah, pandai buat kek ye. business lagi tu. syabas fadzila. :D hehe. lama awak tak update. hehe. blog awak ni salah satu blog yg saya kenal agak lama dr saya buka blog on january dulu. :D

    ReplyDelete
  2. namee~ala...xpandai mane pun...saje 2 test market...awak pun saye kenal start saye berblog...dah lama du...xsangka dah hampir setahun kan...thank's namee(^____^)

    ReplyDelete
  3. pandai fadzila buat kek ya..kalau ofis dekat dgn rumah mama mau mama terjah kesana..he2x..

    ReplyDelete
  4. Zana~ bleh...datang la...dekat je kan..

    ReplyDelete

Terima Kasih, Komen Anda Amat Dihargai.. peace!!