Terima kasih kepada yang sudi membaca...komen dan pandangan anda amat dihargai..

Dulu-dulu

Tuesday, February 28, 2012

Projek terbaru saye..=)

assalamualaikum...

ish3..dah bersawang umah saya...lama sangat tak di update...
minggu lepas saye sangat bz ditambah  dengan kemalasan ditahap kritikal....
maka dengan itu xsempat la saye nak update..p jalan2 je terjah blog orang...

hokeh ni nak citer sket start minggu lepas saye ade projek terbaru...ececeh....xle baru sangat pun...
saye menyambung bisnes lama saye sambil2 saye buat cupcake..
(minggu ni xbuat pun lagi cupcake..huhuhu  xsempat la...)

kalo nak tau saye buat ape meh layan  entri ni 

itu le projek terbaru saye..

sekian harap maklum...
~hayatun~


(pehal entri ni macam surat tak rasmi)
* insyaallah nanti saye letak gambonye..yek..
seperti yang telah saye janjikan....gambar2 nye...layannnn..
tuna mayonisss

sardine, sardine n tuna mayonis

pandangan sisi dengan flashhh..(ish poyo nye!!)

sandwich telur pun ade...
ni pandangan depan tanpa flash

pandangan depan

pandangan jarak jauh

hooooyehhh!!1....dah sampai opis

6 comments:

  1. ehem..mama respect kat fadzila..rajin berusaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah kak yan klu kita nak order skit nnti bleh ke? hik..hik

      Delete
    2. buleh aihh....nanti kak yan antar...nak bila tu...he3

      Delete
  2. wahh...semoga terus maju okeey =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank's dik...adik pun same ye...chaiyok2!!!

      Delete

Terima Kasih, Komen Anda Amat Dihargai.. peace!!