Terima kasih kepada yang sudi membaca...komen dan pandangan anda amat dihargai..

Dulu-dulu

Monday, March 5, 2012

Belajar Mekap


 Assalamualaikum kawan2....
~ hahaha tajuk bukan main lagi...~

hari ni saye nak tunjuk satu care nak mekapkan seashells

alkisahnye, adik saye ade wat freezemagnet kat saye handmade ok..=)
dia kutip cengkerang kat tepi laut,..
tapi dia kasik kat saye yang plain tengok kat cini , thank's la..=)
jadi saye pun mekapkan....

tattadaaaa....dengan menggunakan pewarna kuku yg saye beli rm1.00 sebotol semalam...
saye berjaya
mekapkan cengkerang2 tersebut menjadi lebih colourful..=)
cute tak??

okeh...ni name panggilan manje saye....ehehehe...manja le sangat..

flower


i luv Malaysia

siput 

auummm chakk!!!
haaaa...terkejut tak??

eee...ulat..

pewarna kuku yang saye guna...yg jernih tu RM2.50 per botol, yg kaler pink shining2 tu Rm1.00 je
oppsss....lupe lak nak, kalau nak kaler2 guna je pen marker @ magic colour..


yea...adik saye kutip seashells banyak2 kat pantai Morib....
tangkap dia...he3

4 comments:

  1. laaa ingatkan awak yang mekap. hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee3...taklah sesaje je nak buat entry mengelirukan..=)

      Delete
  2. cantik sangat krativiti akk..jom lh kongsi maklumat & cerita di blog..jemput lh tgk2 kt blog sy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu dik...insyaallah nanti bleh la kongsi2 cite ngan awak..=)

      Delete

Terima Kasih, Komen Anda Amat Dihargai.. peace!!