Terima kasih kepada yang sudi membaca...komen dan pandangan anda amat dihargai..

Dulu-dulu

Monday, April 23, 2012

Universal Studio Singapore

Assalamualaikum....

Genap sebulan saye tinggalkan blog ni dalam keadaan tidak terurus...kesian kat umah saye...

banyak benda yg jadik dalam masa sebulan ni...

tapi yg paling2 saye ingat ialah ...

jeng3x..

layan je la gamba ni malas la nk cite banyak2...eleh poyosss!!!....

me n kak na on the way to.....
USS 

muka suci pasai baru sampai....
atas permintaan kak na...dia minta masukkan gambo ni.. :)
me
kak ana
The Mummy World 
Lost World 
Jurassic Park 
frankenstein's monster
(beg BPK tu tak tahan..) 
macam2 ade.... 
di tengah2 jalan 
tengah jalan lagi kat Kota New York ..he3 
Transformer 
penat berjalan weh....
bleh tumbuh muscle kat betis aiii...yuhuuuu!! 
sebenonye time pegi  USS ni ujan, tapi disebabkan kak na semangat beno nak bergambo....redah je..
nampak tak peluh2 jantan yang keluar tu 
comel kan..keta ni...
gerai bergerak ko..
kak na serius gile muke nak cari port bergambo...
sayur-sayur murah2 tiga ikat 2 inggit..
nak naik roller coster kurang keberanian, naik aje la burung ni...  
Far Far Away City
(tengok wayang 3D citer shrek kat dalam ni, beshhh) 
Help...i'm Lost 
i like to move it move it...
yihhaa!! 
ntah kat mane ni...tapi latar belakang sangat cantik 
sesi lawatan start jam 1.30 tghari - 8.00 mlm, 
tapi jam 7.00 mlm kitorang dah melepek kat luar USS

okehla dah abis tgk gambar ni nak story skit...
yang sebeno2 nye kitorang g kursus kat Johor, 
kebetulan ada sesi lawatan ke Universal Studio Singapore...
bak kata orang
"Sambil Menyelam Minum Air"
Sambil2 berkursus dapat jugak belajar sesuatu yang baru kat negara orang...
dapat jugak cuci2 mata tengok USS
rasa sangat2 bertuah dan sangat2 berterima kasih pada yang terlibat utk meluluskan permohonan kursus saye n kak na...
alhamdulillah Rezeki...
thank's 
k.ziah
cc Rodiah
Hawa
Wahida
Nazahiyah
Rozima
Encik Akmal
Tn. Hj. Roslan Muhamad
(penceramah)
Peserta2 Kursus.




6 comments:

  1. ooo..gi kursus rupenyer..sampai ke singapore sane yer yan...jelesnyer saye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe...alaaaa jangan le jeles ngan kite...len kali yana g plak k...peace!!

      Delete
  2. best kan gi USS.. bln 6 ni kita nak bawa family kita g sana... blh jadi tour guide kita nih.. hihihi...
    nanti kalo tau ada kursus setiausaha lagi, war2 kan kat kita gak k! hope jumpa lagi suatu hari nanti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah kalo ade rezeki kite jmpe lagi..=)

      Delete
  3. wah bestnya sambil berkursus dapat ke USS juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. best sangat, rasa cam nak pegi lagi..=)

      Delete

Terima Kasih, Komen Anda Amat Dihargai.. peace!!