Terima kasih kepada yang sudi membaca...komen dan pandangan anda amat dihargai..

Dulu-dulu

Tuesday, December 4, 2012

Kelas Patch Lace

Kelas Patch Lace di Karysma Store Bandar Baru Bangi
kelas start 9.00 sampai 12.00 (terlajak sampai jam 12.30)

yuran adalah FREE
tapi dikenakan bayaran Rm40 sahaja utk makan minum dan alatan asas such as manik2, bekas manik cute, benang, jarum, 2 jenis lace, kain utk menjahit dll..
(murah jugak la kan...kan...kan)

saye sampai lambat ingatkan kelas tak jadi rupa2nya dh ramai kat dalam kelas...
kelas dapat sambutan hangat penuh bilik
sampai xcukup meja...

cikgu aisyah sedang berceloteh

2 jenis patch  lace

bunga 

jenis2 daun


keseluruhan kelas 
best  tapi masa tak cukup..

ape2 pun...
cikgu Aisyah ni ade wat personal kelas

dia bleh datang umah kalo nak, barang2 dia disediakan
minimun pelajar 3 orang 
maximum 5 orang ( 4+1orang free, utk 20 jenis jahitan shj)
yuran ikut berapa jenis jahitan manik yg korang nak...
ade sesape berminat??
call je 
 boleh join sekali..
(^___^)






6 comments:

  1. waaa... dah terer nanti boleh laa buat baju raya... =) kalau bisness ni, mahal tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. he3...baru je blaja basic...xpandai sangat pun...yg simple2 insyaallah buleh..=)

      Delete
  2. Wah... menariknya...! kemas nmpk manik yg dijahit tu...

    ReplyDelete
  3. assalam..kreatifnya ..cantik !!..

    ReplyDelete

Terima Kasih, Komen Anda Amat Dihargai.. peace!!