Terima kasih kepada yang sudi membaca...komen dan pandangan anda amat dihargai..

Dulu-dulu

Wednesday, January 16, 2013

Jewelry holder



Bahan2 diperlukan:
kotak kitar semula je
tali @ lace cantik2..( huhuhu...kite takde lace cantik...guna tali jer.)
pastu gam

ikut le kreativiti korang nak buat camne...
ataupun google je..
asal kan boleh gantung barang2 korang..

pastikan tali diikat dengan tegang supaya bila kite gantung barang kite tu talinye tak kendurrr...=)


tadtaddaaaa....lihat talinya tak kendur kan..kan...

yeay....saye dah siapkan saye punye jewelry holder...
disebabkan saye suke gemerlapan.. liplapliplap
kat background holder tu saye letak lapik kek..(kitar semula gak)
waahhhhh.....silau...
nanti korang try le buat...
sronok bila kita gantung2 barang kite
 nak amik n nak pilih pun senang...
lebih terurus n tersusun...

selamat mencuba

~(^___^)~



2 comments:

  1. wah.. kreatifla
    boleh cuba ni.
    dik.. selalu lah update n3.
    akk suka tengok n3 adik.
    sbb kreatif.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti dah buat publish le bleh nengok..kite teringin gak nak juga update ari2 tapi mase tak mengizinkan....lagipun idea kelaut..he3...=))

      Delete

Terima Kasih, Komen Anda Amat Dihargai.. peace!!