Terima kasih kepada yang sudi membaca...komen dan pandangan anda amat dihargai..

Dulu-dulu

Thursday, March 28, 2013

Ada Sesape nak tak (^__^)

Assalamualaikum,

Semalam balik keje terus siapkan order dari Kak Sha & Fiza
kebetulan ade extra
jadi 
ari ni saye ada bawa 10 bekas mini cupcake
untuk korang yang berminat
erm....minat tak?
huhuhuu
RM 5.00 je sebekas

comel tak cupcake kakton

cupcake coklat

haaaaa...tergoda tak...
kecik je 
sekali ngap je

kalau nak call kite
ext : 6290

Hari ni je tau
ade 10 bekas je...sape cepat dia dapat..
area MOF sahaja
insyaallah boleh saya hantarkan 
dengan PAntaS

kalau luar MOF tak dapat nak hantar kot
pasai saye tengah Keje...

hahahaha...sempat lagi berblog..
ok...ok...bai
nak settle keje ni...
esok saye cuti..
yippie!!




2 comments:

  1. assalam dear..nampak sedap..kalau dekat mau mama order..mama respect kat fadzila pandai menambah pendapatan dgn kebolehan yg ada..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkslm..

      saya lagi respect kat mama walaupun tak berapa sihat tapi tetap kuat semangat.=)

      Delete

Terima Kasih, Komen Anda Amat Dihargai.. peace!!