Terima kasih kepada yang sudi membaca...komen dan pandangan anda amat dihargai..

Dulu-dulu

Wednesday, September 24, 2014

Turtle Night Lamp

Assalamualaikum,

ade sesiapa yang beminat nak beli 

TURTLE NIGHT LAMP yang comel kiut miut ni tak

harga pasaran RM40 tau
tapi
saya jual dengan harga kasih sayang
RM35 je
(harga tidak termasuk pos)
postage 
SM RM7 
SS RM 15
lampu turtle didatangkan dengan 5 warna

kalau guna lampu ni
jangankan anak-anak
Mak-mak Ayah-ayah pun mesti suka
Romantik gitewww

muehehehe


Penghantaran
 area MOF & putrajaya, boleh self pickup
 datang je amik kat ofis saya

kalo area ipoh
self pickup kat Tesco Pengkalan Station 18

kalo beli lebih saya bagi lagi diskaun manja2
kumpul la sahabat2 yang tercari2 sesuatu yang special untuk anak-anak
dan submit oder beramai2
(min 5 oder)


bagi sesiapa yang nak submit oder

Bleh PM kat FB saya hayatunfadzila
atau
bleh komen kat blog
atau
emel pada yan82_comel@yahoo.com.my
atau
staf MOF bleh call terus saya
ext : 6090

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih, Komen Anda Amat Dihargai.. peace!!