Terima kasih kepada yang sudi membaca...komen dan pandangan anda amat dihargai..

Dulu-dulu

Tuesday, December 2, 2014

Kitten Baru...


Assalamualaikum,

Sabtu lepas ada orang buang anak kucing...
5 ekor semuanya..
semua kecil2 maybe dalam lingkungan sebulan atau lebih..
and guess what?

saya ambil anak kucing tu
semua
tapi untuk sementara je
nak bagi sesape yang berminat
diorang ni sangat playful, litter trained n sangat aktif

seekor dah ada orang yang ambil
tad taddaaaaa
nanti saya update gambar terbaru diorang ye..=)


1 comment:

  1. kesian kan, kak ana tak sampai hati kalau jumpa anak2 kucing kecil ni, cuma nak bela tu payah sikit sekadar beri makan tu bolehlah.. :)

    ReplyDelete

Terima Kasih, Komen Anda Amat Dihargai.. peace!!